ZVEZDE NAJAVLJUJU UDAR SUDBIJE: Ipak, ovaj znak će ostvariti svoje snove!

 

Dnevni horoskop - kvadrat Urana i Meseca donosi promene koje će mnogi teško prihvatiti, ali nemate razlog da brinete. Ako nastavite da koračate ka cilju, sve će doći na svoje mesto, naročito za jedan znak Zodijaka...

Dragi Bikovi, iako ne znate kako da partneru jasno date do znanja koliko ga volite i šta trenutno osećate, vaša pažnja i nežnost su dovoljan dokaz ljubavi. Jupiter vas podstiče da razgovarate sa partnerom o zajedničkoj budućnosti, a veče koje ćete provesti u njegovom zagrljuju u vama će probuditi još lepša osećanja. Ova ljubavna priča je za vas nešto potpuno novo i drugačije. Uživajte i ne dozvolite da vam bilo ko pokvari snove.

Jupiter inspiriše usamljene Bikove, pa imaju nove ideje i tehnike zavođenja. Bez straha idete u susret novoj ljubavi, privlačite pažnju i vrlo ste šarmantni. Jedini problem je što nećete moći da se odlučite, ali neka srce donese pravu odluku. Na poslu vas očekuje uspeh, a veliku snagu daje vam to što ste okruženi pozitivnim ljudima. Merkur i i Jupiter pomažu da uspostavite dobru saradnju sa kolegama i autoritetima. Nastavite da negujete pozitivan stav i Univerzum će pomoći da se lakše popenjete na vrh poslovnih ambicija.

Kurir
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost