Izvor: BSC HAPPY
19.10.2023 u 20:32
2

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Izrael je izazivanjem besa muslimana širom sveta potpisao smrtnu presudu svojim budućim generacijama!

Skupovi podrške i protesti protiv onoga što se dešava civilima u pojasu Gaze su svuda, stigli su čak i do Kapitola u Americi. Međutim, uprkos tome udari se nastavljaju.

– Ovo su užasne slike, žrtve su ogromne! Izral neće oklevati da nastavi bombardovanja, jer je dobio podršku od Bajdena, kao i od britanskog i nemačkog premijera. Da li će i kada ući u samu Gazu to je možda i pitanje trenutka. Čak je i Bajden u neku ruku upozorio Izrael šta može da im se desi ako ne budu oprezni. Sjedinjene Američke Države su u svojim prethodnim operacijama imale slična iskustva u Iraku i u Siriji, sa tunelima pod zemljom, gusto naseljenim gradovima, stradalo je puno civila. Međutim, nije se toliko pričalo u javnosti zbog medijske kontrole. Slično bi se desilo i u Gazi – dr Aleksandar Mitić iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

Goruće pitanje ovih dana je ko je pogodio bolnicu u Gazi.

„AKTUELNOSTI“: HAMAS je NAPAO IZRAEL da bi SPREČIO NETANJAHUOV ISPLANIRANI GENOCID – evo kako je OBAMA UMEŠAN!?!

– Bajden se ponaša licemerno. Kao, on je čuo da je možda slučajno ispaljena rakete druge palestinske organizacije koja nije Hamas. Međutim, to je tehnički nemoguće. Izraelci znaju da ne mogu uništiti Hamas i zato oni hoće etnički da očiste Gazu i proteraju Palestince u Egipat. Na Sinaju nema uslova za njihov opastanak, oni bi morali da se rasele po celom svetu i to je osnovni cilj Izraelaca. Međutim, Izraelci strepe od Hezbolaha jer se oni decenijama naoružavaju i ako ispale svoje rakete na Izrael to će za njih biti pakleno. Pitanje je i ko je gađao američke baze u Siriji? To je opet neka palestinska organizacija, a niko ne zna koja. Ima mnogo malih palestinskih oslobodilačkih organizacija. Ako Izrael ne pristane na formiranje Palestinske, to će biti njegova propast. On može da pobedi sada ali to će biti Pirova pobeda – jasan je dr Vojislav Šešelj.

Podršku Izraelu dali su i premijeri Velike Britanije i Nemačke. Pitanje je kako će se to odraziti na situaciju u Evropi s obzirom na broj muslimanskog življa.

– Nemačka leči svoje komplekse i oni moraju biti veći Jevreji od Jevreja, dok poruka britanskog premijera može biti veoma opasna. On je rekao „Mi želimo pobedu Izraela“. Šta znači pobeda Izraela kad on vodi rat protiv dela svog stanovništva, Palestinaca. Postavlja se pitanje zašto Izrael koji je tenkovima okružio Gazu ne omogući prolaz civilima i poštedi ih mučenja i zlostavljanja. Ja sam od palestinskog kolege čula da je ovo četvrta bolnica koja je pogođena, kao i dve džamije. Civilno stanovništvo strašno strada i pati. Izrael će platiti skupu cenu jer nemaju dovoljno zrele političke elite koje bi napravile kompromis. Izazivanjem besa muslimana širom sveta potpisali su smrtnu presudu budućim generacijama! – sigurna je dr Dragana Mitrović sa Fakulteta političkih nauka.

Obaveštavamo gledaoce koji emisiju prate putem Jutjub kanala da je kompanija Jutjub uklonila emisiju „Aktuelnosti“ sa svoje platforme. Zahvaljujemo se gledaocima na interesovanju i nadamo se da će ova odluka uskoro biti promenjena. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Izrael je izazivanjem besa muslimana širom sveta potpisao smrtnu presudu svojim budućim generacijama!”

  1. Ja znam kako uništiti Hmas do kažeš kes ke se , na ovaj način Hamas može da se uništi očas posla , kako, pa tako lepo, Izrael i Netanjahu da daju Palsetinicma ono što im sleduje , i to interventno , da im na toj teritoriji koja pripada njima izgradi sve što su do sada sružšili i da im isplate novac za svaku uzaludnu žrtvu koju su podneli od strane Izraelaca i tzv zapadnih država , to nisu države i njihov narod , to su politilari plaćenici , žrtve da im plate jer je i tu bilo sve nelegalno sve što su do sada radili prema Palestincima radili su nelegalno i protiv UN a to što im, Palesticima , sleduje priznaju svi sem Izarela, Amerike , Engleske, ,Nemačke , EU Brisela i to ne od strane naroda već od ne izabranih političara koji su tamo na vlasti uostalom takav je i Netanjahu , kako ga nije sramota me treba d aje u Ztavoru a vidid šta radi sada je posato i ubica , pa ko su ti ljudi koji su na vlasti po državama koje ne podržavaju UN , dajte već jednom da se vidi na čijem su platnom spisku .
    Netjanahu ima ide u Zatvor posle ovoga doživotno .
    Da kažem Šešelju da sam i ja primetila da onog iz Engleske pozdravio hladno , ovaj je hteo da se poljubi i po drugi put u obraz a Netjanahu je to glatko izbegao , neka tako mu i treba, šta će to tom čoveku Indijcu , bogat ima ženu, decu , jel hoće da ga neko ubije ili da jednog dana ide na sud, možda je i on ucenjen kao i Netjanahu , ali je Netjanahu glup, bolje bi mu bilo da je otišao u Zatvor za ranija krivična dela, ovo što sada radi je GENOCID , a ne verujem da će štiti naciste po svetu iko više kao što su ih štitili ranije i spremali za sve ovo što se danas dešava.
    Putine kupuju vreme , nešto imaju na umu, vodi računa.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter