Izvor: BSC happy portal
06.03.2023 u 20:20
2

PUKOVNIK ŠPANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Shvatali su da je Bahmut neodbranjiv i da se moraju povući!“

Stručnjaci su analizirali trenutno stanje na frontu.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije nakon 376. dana ofanzivnih napada, poslednjem izveštaju generala Konašenkova, ali i krucijalnoj borbi za Bahmut.

ŠUVAKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci ratuju u Ukrajini o evropskom trošku!“

Na ove krucijalne tematike svoj sud izneo je Miroslav Španović – pukovnik, pored prof. dr Dragan Škobalj – ekspert za energetiku, Vladimir Kokanović – „Srbi u Sloveniji“ koji su veoma koncizno dočarali problematiku i realnu sliku fronta u Ukrajini.

  • Stavljati Bahmut pod uticaj ruske vojske će imati pozitivan odraz na dalja dejstva ruske vojske na ovom delu Donjecke Narodne Republike. U svakom slučaju će obezbediti prednost. Još od januara su shvatali da je Bahmut neodbranjiv i da se moraju povući. To je poslednja linija odbrane, taj treći nivo odbrane, sad ta linija prema Kramatorsku je ključna, a na to tu liniju u dogledno vreme izbiju ruske snage onda dolazi od otvaranje stepe i tada će moći da se koriste veće jedinice. Ove sukobe koje sad gledamo su sukobi gde ima veoma mnogo poginulih, a u upotrebi su veoma male jedinice, maksimalno se upotrebljava četa, govori se kako je uništen, jedan ili dva tenka, to se zovu sukobi malih jedinica, tako se brani grad, brane ga čete. Posle ovih dejstava oko Bahmuta, ostaje Časovjar, pa ćemo videti šta će biti, da li će Rusi koristiti obuhvate s leve i zdesna, da li će biti vertikalni manevar. Rusi nisu krenuli u specijalnu vojnu operaciju 24. februara, Zelenski bi krenuo u napad na Donjecku i Lugansku Republiku 26. februara. Možemo da očekujemo samo veće borbe, prvi put je u ovoj situaciji da je diplomatija apsolutno zakazala – istakao je Španović između ostalog na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUKOVNIK ŠPANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Shvatali su da je Bahmut neodbranjiv i da se moraju povući!“”

    • Украјински, амерички, британски… НАТО олошу, нацисто, бандеристо, убицо невине дечице, спалиоче живих људи, отимачу слободе и права на матерњи језик Русима, алави бандиту колективног Запада, олошу над олошима и бездушницима!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter