Izvor: BSC happy portal
05.11.2023 u 20:10
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ne biraju se sredstva da bi se došlo do cilja, ni za koga u svetu neće biti mira

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Gotovo 4.000 dece poginulo je u Pojasu Gaze od početka sukoba Izraela i Hamasa 7. oktobra, saopštile su Ujedinjene nacije, upozoravajući da je situacija katastrofalna za decu u tom području.

Više od 40 odsto poginulih u Gazi, posle gotovo četiri sedmice rata, bila su deca, saopštile su UN, navodeći da je 3.900 dece poginulo, dok se 1.250 vode kao nestala, za koje se pretpostavlja da su zatrpana ispod zgrada srušenih u bombardovanju.

AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa Veljom Abramovićem, Bojanom Dimitrijevićem i Mevludinom Dudićem koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Ovo je početak nečeg velikog, te silne rezolucije koje su donesene pre pet godina, nikakav efekat od njih nije bio. Mnoge velike sile su se direktno obrušile kako bi nestalo sa tog parčeta zemlje. Ne biraju se sredstva da bi se došlo do cilja. Od izuzetnog je značaja da se zaustavi ubijanje nedžnog naroda. Ni za koga u svetu neće biti mira – istakao je tokom gostovanja muftija, a potom je reč dobio i Abramović.

 

  • U gazi je na delu genocid, to se drugačije ne može nazvati. Ratni i ljudski zločin. Sramota za celo čovečanstvo. Ceo konflikt treba da omogući da se između zapada i istoka uspostavi komunikacija, ali ne na ovaj način. Postoji duboka zavera iza svega. Prvi je izraelsku državu napravio Staljin.

 

  • Prvi moj utisak je jedna nemoć sveta, a SAD su prvi pokrovitelj Izraela. Ovo je jedan od najbrutalnijih sukoba. Ne nezire se kraj. Izraelska vojska više nije tako efikasna. 

 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter