Izvor: BSC happy portal
04.02.2024 u 20:20
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Pukovnik Jolović poručuje – očekuje se VELIKA OFANZIVA RUSIJE

Linija fronta u Ukrajini je aktivna, a vojska Ruske Federacije izvodi ofanzivna dejstva u dva pravca. U pitanju je Krasno-Limanski pravac i dejstva oko Bahmuta gde su ruske jedinice probile linju i napredovale.  Uz ta dva pravca tu su i aktivna dejstva oko Avdejveke. Postoje informacije da Ruska Federacija grupiše veliku koncentraciju tenkova kod Krupjanska, jer se očekuje velika ofanziva kako bi se „rešio“ taj pravac- istakao je pukovnik Milan Jolović, jedan od gostiju večerašnje emisije „Aktuelnosti“

Broj poginulih u pekari u nedavnom ukrajinskom napadu na grad Lisičansk na istoku Ukrajine popeo se na 28 ljudi, uključujući jedno dete.

Lisičansk se nalazi pored linije fronta. Ukrajinska vojska je, napuštajući naselje, digla u vazduh i uništila deo administrativnih zgrada, a usled borbi oštećeni su važni infrastrukturni objekti.

Političar Aleksandar Šešelj komentarišući ovaj brutalni napad Ukrajine, istakao je da se radi o očiglednom ratnom zločinu.

-U pitanju je očigledan ratni zločin, gađalo se stambaneo naselje. U pitanju je veće mesto, ali ipak grad i ovo je svakako civilni cilj, prometno mesto, urbano mesto. Rusi nisu očekivali jedan ovakav napad. Motivi su da se poremeti ruska ofanziva i napredovanje ruske vojske u svim pravcima, kao i unošenje jedne vrste straha i panike među civilnim stanovnistvom- rekao je Šešelj

Bojan Dimitrijević naglašava da je finansijska pomoć koju Ukrajina trenutno dobija od Zapada, nedovoljna.

– 50. milijardi dolara pomoći je raspoređeno na 4 godine . Trebalo bi da bude oko 12 milijardi godišnje ili 1 miljarda dolara mesečno. Od ranije znamo jedan podatak, koji niko nije demantovao, a to je da je Ukrajini potrebno mesečno 5, 6 miljardi dolara da bi mogla da funcioniše kao država. Da može da isplati plate i penzije, a da ne mora da posegne za štampanjem novca. Ovih miljardu mesečno koje sada dobija očiglkedno nije dovoljno . rekao je Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter