Izvor: telegraf.rs
03.12.2023 u 13:10
0

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BLISTALA PRED HRVATSKOM PUBLIKOM U SKUPOCENOJ HALJINI: Evo koliko je iskeširala za stajling, pevačica nije štedela

Jedan autfit ipak privukao je najveću pažnju. Aleksandra Prijović sinoć, 2. decembra, održala je drugi koncert u Areni Zagreb.

Atmosfera je i ove noći bila na vrhuncu, a Prija je za drugu noć spremila posebne stajlinge.

Aleksandra je i ovog puta ostala verna jednom brendu, a za rukavice i haljinu u neobičnoj nijansi izdvojila je 7.523 evra, što je 882.071 dinar, piše Telegraf.

Podsetrimo, njena koleginica Milica Pavlović našla je vremena da podrži Priju, te se sinoć pojavila sjajno raspoložena.

 Meni je mnogo drago što mi mlađi pokazujemo da smo i te kako sposobni za velike koncerte i misli da je to lep pokazatelj svega toga. Pored fenomenalne Aleksandre tu je i Tea koju nikako ne smemo da preskočimoPokazalo se da je ovo godina žena, svidelo se to nekome ili ne. Uzeću nas tri za primer, i svakoj od nas je drago što nam publika ovako vraća i to je negde i lepota ovog posla – ispričala je Milica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter