Izvor: BSC Happy-Kurir
06.03.2024 u 10:38
0

ANĐELA DOČEKANA APLAUZOM ISPRED SUDA: Emotivne scene uoči ročišta s Lečićem, BROJNI GLUMCI došli da podrže koleginicu (FOTO)

Pripremno ročište Anđele Jovanović i Branislava Lečića, koji je tužio mladu glumicu jer je odbila da igra s njim u istom kadru u jednoj televizijskoj seriji, zakazano je za danas.

Anđela Jovanović dočekana je aplauzom brojnih kolega koje su došle da je podrže ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Glumica je u sud došla u pratnji advokata, a kolege su je pre ulaska u zgradu suda zagrlile u znak podrške, a bilo je i suza.

Anđeli su koleginice pre ulaska u zgradu suda poručile: „Samo se smej.“

Ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu okupili su se brojni glumci koji su došli da javno podrže odluku mlade koleginice Anđele Jovanović.

Ispred suda su se pojavili Mirjana Karanović, Milena Radulovi. Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Đorđe Stojković, Miona Marković.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter