Izvor: grand
10.12.2023 u 16:54
0

BACILA PUBLIKU U TRANS U ZAGREBU:Vesna Zmijanac napravila lom na koncertu Dina Merlina

Dino Merlin sinoć je održao drugi u nizu koncert u Zagrebu koji je bio rasprodat do poslednjeg mesta, a zbog prevelikog interesovanja čekaju ga još dva spektakla u hrvatskoj prestonici 15. i 16. decembra.

Kao i svaki put emocija je bila prisutna od prvog do poslednjeg takta dok je publika uživala u njegovim najvećim hitovima koje je pevala sa njim uglas, a poseban trans dogodio se kada se na seni pojavila gošća iznenađenja.

Iako Dino uvek pažljivo bira svoje goste, Vesnu Zmijanac publika željno iščekuje na svakom koncertu, a ta želja im se sinoć i ispunila.

Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina

Kada je Merlin zapevao hit „Jorgovani“, publika još uvek nije znala da će mu se Zmijančeva pridružiti na sceni sve do trenutka kada se približila njena strofa kada se pojavila na bini što je ispraćeno vriskom i ovacijama publike, a kako je sve izgledalo pogledajte u videima u ovom tekstu.

@alen_salic

Legende! #arenazagreb #zagreb #dinomerlin #vesnazmijanac #jorgovani

♬ original sound – alensalic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter