Izvor: Kurir
10.12.2023 u 17:24
0

ŠUŠKA SE DA TEA KOPIRA ANU NIKOLIĆ! Komentari krenuli da PLJUŠTE, objavljeni i FOTO DOKAZI, novi estradi RAT?

Pevačica Tea Tairović sinoć je održala solistički koncert u Sarajevu, a publika je ostala raspamćena njenom energijom i nastupom koji se prepričava.

Tea je pred sam izlazak na binu bila vrlo uzbuđena, a njen stajling zapao je za oko mnogima pa se povela prava polemika na društvenim mrežama.

Pijavilaa se u crnoj šljokičastoj haljini, kada je izašla na binu od ovacija publike Skenderija se tresla.

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je tvrdnja da je pevačica iskopirala stajling sa čuvenog nastupa koleginice Ane Nikolić.

Naime, reč je o stajlingu sa pesme „Beovizije“ kada je Ana nastupala sa pesmom „Romale RomalI“, pesma a i sam nastup ostali su upamćeni i dan danas.

Komentari su samo pluštali, mnogi su uočili preveliku sličnost u kostimima pa su mišljenja bila podeljna.

Podsetimo, pevačica Tea Tairović od kada je na javnoj sceni nije krila da su joj roditelji najveća podrška, a na koncertu u Sarajevu obratila publici i posvetila emotivne reči upravo svojoj majci.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter