Izvor: Kurir.rs
05.07.2023 u 18:38
0

SVEKRVA BIJONSE SE ODLUČILA NA DRASTIČAN KORAK U LJUBAVI: Džej Zi i slavna pevačica pružili njegovoj majci najveću podršku

Majka planetarno popularnog repera Džej Zija, Glorija Karter, udala se za svoju partnerku Roksen Vilšir, a slavni reper i njegova supruga Bijonse podržali su je tokom ovog značajnog dana.

„KRALJICE KOPIRAŠ!“: Bijonse iskopirala kostim Branke Katić od pre 30 godina!

Ceremonija venčanja održana je prošlog vikenda na Menhetnu. Kako je TMZ pisao, među zvanicama našli su se i nekadašnja članica grupe „Destiny’s Child“, Keli Rouland, Tajler Peri, Robin Roberts i drugi. Svadbi je prisustvovala i Glorijina unuka, a ćerka od Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi.

Podsetimo, Džej Zi otvoreno je podržao seksualno opredeljenje, otkako se autovala 2017. godine. Zanimljivo je to da je to učinila upravo u reperovoj pesmi „Smile“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter