Izvor: kurir
13.02.2024 u 10:57
0

MEĐUNOŽJE POKRILA SAMO MINIJATURNIM PARČETOM METALA: Nakon skandala njenog muža na Gremiju, provokativnom slikom šokirala

Kakav način da se objavi novi album! Doduše, Bijonse je i prethodno muzičko izdanje najavila više nego bombastičnim fotografijama pozirajući polunaga na konju

Da li zato što misli da ne treba menjati to pravilo ili zbog nečeg drugog, kraljica Bi i sada pozira na maksimalno provokativan način. Ova muzička zvezda ima još jedan manir – malo se primiri, neki čak i pomisle da se skroz povukla, a onda jednim potezom dokaže da joj nema ravne i da može da izazove pažnju kao retko ko.

 

NAJBOGATIJA SRPKINJA NA VENČANJU IZGLEDALA KO PRINCEZA: Naučila muža da psuje na srpskom

 

Bijonse koja je noćas bila na Superboulu u Las Vegasu, gde su se pojavili i njen suprug Džej Zi i njihova ćerkica Blu Ajvi Karter, promovisala je novi album Act II“ iz dve kantri pesme “Texas Hold ’Em” i “16 Carriages”.

uvena pevačica koja je porkelom iz Teksasa, voli da istakne svoje korene, čini to i načinom odevanja pa se na nedavno održanoj dodeli Gremi nagrada pojavila u kantri stilu, da bi njen muž potom održao poseban govor, a onda su skupa otišli sa gala događaja, pre kraja ceremonije.

I na novim fotografijama ima kantri elemenata poput kaubojskog šešira, ali je provokativnost zasenila sve ostalo. Bijonse je pozirala u mini-blejzeru, sa ogromnim metalim minđušama, u metalik brushlateru koji je nalik korsetu i sa minijaturnim metalik detaljem na intinoj zoni. Ovaj deo podseća dizajnom na srce, a više je otkrio nego prikrio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Nastala je tako najizazovnija fotografija Bijonse, a kako je promocija albuma tek počela, tek se očekuju „šokovi“. Na Instagramu govore da ne mogu da dođu do daha zbog ovih fotografija, kao i da više niko ne misli na Superboulu i glavnu zvezdu finala Naciopnalnog prvenstva u američkom fuidbalu Ašera zbog promocije koju je priredila Bi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter