Izvor: žena
26.11.2023 u 22:57
1

MIRIŠE NA GREH: Pogledajte u kakvoj haljini se pojavila Bijonse

Kao po nekom pravilu, Bijonse se nije pojavila pred fotografima čak i kada je organizovala premijeru filma o svom životu. "Renaissance" ostvarenje imalo je sinoć holivudsku premijeru, a muzička diva nije mogla da za ovaj događaj odabere bolju haljinu.

Bijonse je postala plavuša (za ovu priliku), a haljina na njoj je najmoderniji sirena model. Maksimalno je došla do izražaja njena građa u obliku peščanog sata i mnogi, ali zaista mnogi smatraju da je kraljica Bi slika i prilika neodoljive ženstvenosti.

RAZBILA INSTAGRAM: Najzgodnija žena Holivuda fotkom potvrdila nadimak

Dekolte je na samoj „ivici“, ali s obzirom na to da se Bijonse neretko pojavljivala sa nekoliko mentalnih lančića na sebi, ova haljina je u poređenju sa tim, čak i odmerena.

Kako vam se dopada?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐝 beyoncexpn is COZY (@beyoncexpn)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MIRIŠE NA GREH: Pogledajte u kakvoj haljini se pojavila Bijonse”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter