Izvor: BCS Happy/blic.rs
27.11.2023 u 07:30
0

„PROŠAO SAM KROZ PAKAO“: Sloba Vasić iskreno o problemima

Pevač Sloba Vasić je u jednom trenutku imao ozbiljne probleme. Konkretno, zbog stresnog života počeo je da koristi tablete protiv depresije i anksioznosti.

– Pio sam tablete protiv anksioznosti i depresije, to je bila borba. Meni je doktor prepisao lek, zapravo krenulo je sve od povišenog pritiska koji je u mom slučaju nasledan. Sa druge strane, buran i nemiran život su mi stvarali stres, nisam razmišljao svojom glavom, vodio sam se lekovima i tražio neki spas i utehu u tome, a zapravo sam sve gurao pod tepih – ispričao je svojevremeno Sloba, prenose domaći mediji.

MIRIŠE NA GREH: Pogledajte u kakvoj haljini se pojavila Bijonse

– Dobio sam lek za smirenje, tako sam zapravo počeo. To je proces pakla, počeo sam sa jednom tabletom, pa mi se posle tražila i druga, to ide u beskraj. Godinama se boriš sa tim i hvala Bogu, pobedio – rekao je pevač koji sada uživa u srećnom braku sa Jelenom koja je stomatolog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter