Izvor: KURIR.RS
31.05.2023 u 13:04
0

„KRALJICE KOPIRAŠ!“: Bijonse iskopirala kostim Branke Katić od pre 30 godina!

U poslednjih nekoliko godina nije retkost da svetske zvezde ponesu ili da do detalja iskopiraju stajling neke od naših poznatih ličnosti.

 

Internet i društvene mreže omogućile su da svaku objavu naših pevačica i glumica može da vidi bilo ko širom sveta, pa mnogi dizajneri i stilisti inspiraciju za svoje klijentkinje nalaze upravo u poznatim ličnostima koje nisu globalno prepoznatljive.

Branka Katić, Bijonse
FOTO: PRINTSCREEN YT

Tako je i u slučaju Bijonse, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pop zvezda u svetu i nedavno je započela svoju najnoviju turneju „Renesansa“. Publika je bila oduševljena scenografijom, kostimima i celokupnom produkcijom, a jedan detalj posebno je zapao za oko njenim fanovima iz Srbije.

Naime, pevačica je za jedan blok obukla seksi bodi koji na sebi ima print ruku koje su joj prikrivale grudi i intimni deo tela, a u pitanju je kreacija brenda „loeve“. Inače, gotovo identičnu haljinu nosila je davne 1994. godine naša glumica Branka Katić u filmu „Slatko do snova“, u kojem je glumila sa Draganom Mirković.

Branka Katić, Bijonse
FOTO: PRINTSCREEN YT

Korisnici društvenih mreža su odmah uvideli sličnost između ova dva odevna komada i „optužili“ Bijonse da je iskopirala našu čuvenu glumicu.

– E, Bijonse, da si živa i zdrava. Takvu haljinu je pre tebe nosila Branka još pre 29 godina! Kraljice Bej, kopiraš! Lepo je što svetske zvezde pronalaze inspiraciju u našim pevačima i glumcima! – samo su neki od komentara na društvenim mrežama na kojima je ova fotografija postala viralna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter