Izvor: Informer
23.10.2023 u 14:45
0

BIVŠI NE MOGU DA ME ZABORAVE: TEA TAIROVIĆ otvorila dušu o SVOM LJUBAVNOM STATUSU

Pevačica Tea Tairović redovno je na mukama kad je reč o emotivnom životu jer nikako da nađe pravu ljubav, ali se ipak pojavi neki pogrešan muškarac koji je nakon raskida ne zaboravlja.

Tea koja se upravo vratila sa turneje u Americi, a sprema se za odlazak i u Australiju, sada je komentarisala to da li muškarci imaju strah da joj priđu:

– Mislim da se muškarci ne plaše da mi priđu. Neki su vredni pažnje, neki malo manje, uglavnom gospodin pravi se nije pojavio. U pravu ljubav i prijateljstvo verujem, jer je to lutrija naći. Treba mi neko ko mi neće biti samo ljubavnik nego i prijatelj. Muškarci se zaljube u neku projekciju mene, u neku vamp ženu. Koja je uvek raspoložena, hrabra, jaka, srećna, uvek nasmejana…Nekada tu sliku i podržim na početku, da ne bude da mi odmah nešto fali (smeh), ali kada shvate da sam i ja ljudsko biće, neki odu, neki ostanu – rekla je Tea u emisiji „Blic dan“.

Voditeljka je podsetila Tairovićevu na njenu izjavu da „ona stiže brže od karme“ kada su partnerski odnosi u pitanju, a pevačica se nasmejala i rekla:

– Iskrena da budem, ne znam ni sama šta sam htela tada da kažem, jer ja inače nisam osvetoljubiva. Bivšim momcima je teško da me zaborave jer izlazim iz frižidera tako da, gde ćeš bolju osvetu – rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter