Izvor: Kurir
23.10.2023 u 15:39
0

OVE SRPSKE ZVEZDE VERUJU U CRNU MAGIJU: Dve popularne pevačice zaratile su zbog kletve

Ni estrada nije pobegla od onoga u šta jedan deo stanovništva u Srbiji veruje, a to su vidovnjaci, proroci, ali i verovanja u crnu magiju.

Pričalo se tako da je jedna pevačica moćnog i imućnog izabranika svog srca privela pred matičara pošto mu je, po savetu vračare, u kafu umutila malo čarobnog praha iz faraonskih grobnica.

BIVŠI NE MOGU DA ME ZABORAVE: TEA TAIROVIĆ otvorila dušu o SVOM LJUBAVNOM STATUSU

Navodno od tada i narod, ali i naše estradne zvezde veruju da postoji „nešto“ pa opsedaju vidovnjake, bele i crne magove i razne iscelitelje. Što je kriza žešća, obrt na tržištu magle u Srbiji je sve veći. Sujeverje ne poznaje granice, tako da su među klijentima gospodara budućnosti i političari, sportisti, pevači, novinari lekari, profesori… Estrada je valjak koji melje telo i dušu: ako ne želiš da poludiš, moraš da imaš svog psihijatra, astrologa ili gataru, tvrde pevačice koje nerado pričaju o svojim iskustvima s paranormalnim.

A ko se sve na estradi „bavi“ i ovim stvarima:

INSTAGRAM/PRONSCREEN

Jelena Gerbec

Jednom prilikom priznala je da je išla na skidanje vradžbina jer su je bili poterali maleri, a vrhunac je bio kada je sa koleginicom Jelenom Kostov bila u društvu biznismena Radosava Savatijevića Keneta u trenutku kada je uhapšen.

„Sa koleginicom Sandrom Afrikom posetila sam jednu vračaru u Smederevu. Rekla mi je da su mi bačene čini. Sada treba da prođe nekoliko nedelja kako bi se skinula ta magija koja mi je napravljena. Možda to nekome deluje smešno, ali ja verujem u to i nadam se da će biti bolje“, rekla je tom prilikom Jelena.

 

"OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH DANA U MOM ŽIVOTU
YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

Nada Topčagić

Nada je uvek otvoreno govorila da veruje u vračare jer je odrasla u Bosni.

„Kad sam započinjala karijeru, jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo“, rekla je Nada.

 

instagram prinscreen

Lepa Brena

Lepa Brena počela je da veruje u proročanstva kad joj je kao 13-godišnjoj devojčici jedan starac predvideo da će biti slavna i popularna kao Tito.Astrolog Milja Vujanović joj je još 1985. rekla da će sresti momka koji putuje po celom svetu, nosi belu uniformu i da će ga brzo zavoleti i sa njim stati na ludi kamen. Pevačica se setila njenih reči tek kada je Slobodana Bobu Živojinovića prvi put videla na teniskom terenu.

Uoči spektakularnog koncerta u Bugarskoj 1989, kada se pred stotinama hiljada ljudi helikopterom spustila na stadion, Brena je upoznala čuvenu proročicu Vangu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter