Izvor: alo
15.03.2024 u 21:13
0

BRITANIJA ZABRINUTA GDE SU MLADI KRALJEVIĆI:Internetom kruži misteriozni snimak

Teorije zavere kruže mrežama, a najnovija je tek bizarna

Situacija se ne smiruje nakon fotošopirane fotografije Kejt Midlton koja je obišla svet i izazvala skandal neviđenih razmera, a nove teorije zavere pojavljuju se iz dana u dan.

OGLASILA SE MELINA: Svi na nogama u domu Džinovića, evo kome se obratila bivša gospođa Džinović

Sada se pojavila još jedna fotografija, za koju stručnjaci tvrde da je izmenjena, a na  kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, a pred njega je navodno njegova supruga, a pojavile su se priče da je ovo još jedan „veoma loš fotošop“, međutim teorije idu sve dalje i dalje.

Mnogi su shvatili da se i njihova deca ne pojavljuju nigde i da su i ona „nestala“ kao i Kejt.

@joysparkleshine Kate Middletons KIDE Are Missing TOO?! Ate They Safe?! Princess Kate Middleton update missing prince william king charles royals buckingham palace #kate #katemiddleton #katemiddletonmissing #news #breaking #breakingnews #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ #viral #trending #omg #wow #princesskate #princewilliam #kingcharles #thomaskingston #princesscharlotte #princelouis #princegeorge #buckinghampalace #conspiracy #conspiracytiktok #conspiracytherory #conspiracytheories #conspiracies #royals #royalfamily #royal #greenscreen ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Jedna korisnica društvene mreže Tiktok, do detalja je objasnila sve, a potom istakla da su svi zajedno poslednji put viđeni pre Božića, što se nikada pre nije desilo.

Komentari su razni, a mnogi su istakli da je kraljevska porodica prosto želela da skloni decu zbog svega što se trenutno dešava, a nije isključena mogućnost i da su u školi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter