Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 10:09
0

CEO SVET JE BRUJAO O OVOM SUĐENJU: Evo gde je i šta sada radi Amber Herd posle parnice sa Depom

Amber je ubrzo postala najomraženija žena u Americi, ali je prezir otišao predaleko, te je zbog sopstvene sigurnosti morala da se preseli na drugi kontitent

Ceo svet brujao je o suđenju između bivših supružnika, Džonija Depa i Amber Herd, koje sad možemo gledati i na „Netflix“ platformi, a svojevremeno smo ga mogli pratiti i uživo.

Hiljade fanova širom sveta putovali su da bi lično prisustvovali suđenju koje je optuženog nasilnika proglasilo nevinim – te su se karte brzo izmenile i Džoni je od krivca postao žrtva, zahvaljujući priloženim dokazima.

Amber je ubrzo postala najomraženija žena u Americi, ali je prezir otišao predaleko, te je zbog sopstvene sigurnosti morala da se preseli na drugi kontitent.

Još 2023. godine, Herdova je dospela na naslovne strane, kada je otkriveno da je zamenila holivudska svetla za skromniji život u Madridu.

– Toliko volim Španiju. Pričam španski i nadam se da ću ostati ovde – izjavila je glumica.

Tridesetsedmogodišnja glumica je svoju bebu Unu Pejdž Herd dobila 2021. godine, preko surogata. Iako ne govori mnogo o svom porodičnom životu, postoji nekoliko fotografija koje svedoče da uživa u čarima majčinstva.

– Znate, samo želim da snimam filmove i da budem cenjena, kao glumica. Ne želim da budem razapeta – apelovala je.

Identitet bebinog oca nije poznat, ali se spekulisalo da je u pitanju Ilon Mask, prenosi „Scmp“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter