Izvor: Informer
23.10.2023 u 10:16
0

DARKO OBJAVIO FOTKU SA MESTA NESREĆE! Lazić jedva ostao živ, oglasio se emotivnim rečima

Pevač Darko Lazić objavio je snimak sa autoputa na kojem je pre pet godina doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubio život.

Darko je u oktobru 2018. godine doživeo saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca zbog čega je danima bio na ivici života i smrti.

Njegov automobil sleteo je s puta i prevrnuo se na krov, a ubrzo nakon nesreće na lice mesta stigli su policija i Hitna pomić, koja je Lazića prevezla u KBC Zemun. Tom prilikom je utvrđeno da je imao 1.39 promila alkohola u krvi. Lazić je nakon te nesreće bio životno ugrožen, zadobio je povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i bio je smešten na odeljenje intezivne nege gde je ležao u komi čak 23 dana.

– Hvala ti Bože što me čuvaš – napisao je Darko u svojoj objavi na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter