Izvor: Mondo.rs
18.07.2023 u 20:25
0

DIZAJNERKA KUĆE BEKAMOVIH OTKRIVA CAKE ZA UREĐIVANJE DOMA: Uz pomoć farbe će vam prostor izgledati veće

Dizajnerka enterijera otkriva kako pravilno da okrečite dom kako bi izgledao vizuelano veći.

Uglavnom kada se odlučimo za opremanje doma, krečenje i estetske momente, pomoć tražimo ili na Internetu ili od od dizajnera enterijera. Profesionalne usluge znaju da koštaju papreno, te ovoga puta sjedinjujemo i jedno i drugo.

Keli Hopen, dizjanerka enterijera mnogih poznatih ličnosti, među kojima su i Dejvid i Viktorija Bekam otkrila je nekoliko profi saveta za uređivanje doma.

Najčešće pitanje koje joj ljudi postavljaju jeste da li treba sve da farbaju istom bojom, kao što su zidovi, vrata, nameštaj… Njen odgovor je defintivno „DA!“

„Staromodno je da sve farbate u belo. Pogotovo manje prostorije, treba da krečite u jednu boju (ne govorim o tamnim nijansama). Govorim o prelepim i neutralnim bojama koje odaju prostor vizualno većim“, savetovala je ona.

„Razmislite o hodniku. Mnogo vrata, ivica, lajsni. Ako krenete da ih farbate u različitim bojama, vizuelano će izgledati šareno i vaš mozak će poblesaviti“, rekla je ona.

Dizajnerka veruje da treba maksimalno da iskoristite prirodno svetlo koje vam je dostupno i koje neutralne boje  dodatno upotpunjuju. Tako će prostor da bude vizuelno veći!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter