Izvor: Kurir.rs
19.07.2023 u 09:56
0

SLOBODA OČARAVA VANSERIJSKOM LEPOTOM: Glumica podelila kako uživa na peščanoj plaži, svi joj zavide (FOTO)

Glumica Sloboda Mićalović trenutno uživa na moru, a ne libi se da sa svojim fanovima podeli koliko se lepo provodi.

ZA VELIKI PRAZNIK UŽIVA SA SESTRAMA! Sloboda Mićalović se oglasila iz manastira pa poručila svima samo jedno (FOTO)

Slavna glumica na društvenu mrežu Instagram kači svoje slike, a i poneki video, od kojih je poslednji i te kako oduešvio njene fanove. Sloboda se snimila kako uživa na pesku i u pogledu na more. Na sebi je imala tananu belu košulju, a na licu nije imala ni trunku šminke.

Svi su se osuševili njenim prirodnim izgledom, a onda je glumica okrenula kameru i dodatno obradovala mnoge. Ona je pokazala da se nalazi u društvu glumice Milene Vasić, koja je kao i uvek bila vesela.

Milena je bila u ljubičastoj haljini bez leđa i zaplesala je, a mnogi su komentarisali kako su dve glumice lepe i vesele.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter