Izvor: BSC HAPPY
21.09.2023 u 11:56
0

DORUČAK KOD KARIĆA: Milanka i Bogoljub otkrili recept za starinsko jelo (VIDEO)

Nema ničeg lepšeg nego kad se kućom rašire mirisi domaćih specijaliteta smatraju Bogoljub i Milanka Karić koji uživaju da kuvaju za svoju porodicu i prijatelje, a ovoga puta su trenutke u kuhinji podelili i sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

Mara i ja obožavamo da kuvamo za svoju porodicu i naravno za naše prijatelje. Srećni smo kada nekim starim,već zaboravljenim jelom, poput ovog, obradujemo nama drage ljude, jer to radimo sa puno ljubavi i želje da im se to dopadne – napisao je Bogoljub i dodao da se u kuhinji „stvara ta posebna atmosfera toplog doma“. 

DOKAZ PRAVE LJUBAVI, POKAZAO KAKO SE VOLI ŽENA: Milanka i Bogoljub Karić proslavili njen rođendan i 50 godina braka!

Kako navodi, on i njegova porodica ne dozvoljavaju da neka divna starinska jela budu zaboravljena.

Siguran sam da nema ničeg lepšeg, nego kada se kućom razlije miris toplog hleba ili pogače i osetimo ukuse ovakvih starinskih jela. Danas smo spremali specijalitet naše majke koji smo posebno voleli, a nazvali smo ga „Divota“ – naveli su Bogoljub i Milanka i pokazali pratiocima kako oni spremaju ovo jelo.

Potrebno je:

  • bajat hleb nasečen na kockice,
  • jaja,
  • sir.

Priprema:

Hleb se rasporedi po plehu, a onda se prelije umućenim jajima i sirom i zapeče u rerni.

@bogoljubkaricDragi moji, kao što vidite, Mara I ja, obožavamo da kuvamo za svoju porodicu i naravno za naše prijatelje. Srećni smo kada nekim starim,već zaboravljenim jelom, poput ovog današnjeg, obradujemo nama drage ljude, jer to radimo sa puno ljubavi i želje da im se to dopadne. Mi smo porodica koja uživa u dobroj hrani i kuvanju i zaista volimo da boravimo u kuhinji jer tu se stvara ta posebna atmosfera toplog doma. To je zaista neverovatan osećaj kada mirisi hrane ispune kuću, jednostavno se osećamo prijatno, ušuškano i srećno. Siguran sam da i vama nema ničeg lepšeg, nego kada se kućom razlije miris toplog hleba ili pogače i osetimo ukuse ovakvih starinskih jela. Danas smo spremali specijalitet,naše majke, koji smo posebno voleli, a nazvali smo ga Divota. Probajte, zaista je odlično. Poseban doživljaj, za nas je kada u jesenje dane zamiriše paprika dok spremamo ajvar.bTi mirisi i ukusi,bstvaraju posebnu energiju, koja porodici daje osećaj sigurnosti, pripadnosti i prisnosti. To je ono što drži svaku porodicu na okupu, taj ambijent i atmosfera, od kuće čini topli dom. Dragi moji, potrudite se da udovoljite svojim ukućanima, da zajedno stvarate pozitivnu atmosferu i da vaš dom bude vaša oaza koja odiše slogom, ljubavlju, razumevanjem I srećom. Živeli vi nama i na mnogaja ljeta. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić❤️💗💜👍🏻💒💙🎊💐👌🏻💜❤️🙏🏻

♬ original sound – BogoljubKaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter