Izvor: kurir
17.03.2024 u 10:05
0

DVORAC U KOJEM ŽIVI LJUBAVNICA PRINCA VILIJEMA: Čist luksuz sa 106 soba, enterijer oduzima dah

Gore mreže, portali, štampana izdanja i sve što voli tračeve i afere, a kao dokaz su priče koje kruže oko kraljevske porodice već nedeljama. Žustro se raspravlja o Kejt Midlton, sklapaju teorije zavere i svi žele da znaju šta se krije iza hiljadu priča.

Međutim, odgovora nema, a samo naviru nove teorije kojima javnost ispira usta. Pa je tako ovih dana u fokusu afera princa Vilijama.

Svi pričaju o njegovoj ljubavnici – Sari Rouz Henberi, markizi od Čolmondelija.

A pojavila se i fotografija koja prikazuje sav raskoš u kom markiza živi, te su se ponovo mnogi pomamili i dali sebi za pravo da komentarišu.

– Činjenica da markiza od Čolmondelija vara svog muža sa ćelavim Vilijamom… Ali njen muž ima 63 godine i još uvek izgleda ovako… ima glavu punu kose… A i lep dom… Šta je sa tobom, devojko, stoji u opisu jedne objave na društvenoj mreži X.

Ova objava ima više od 9 miliona pregleda, što samo pokazuje da su se stvari ozbiljno zahuktale.

Kuća od 106 soba

Žive u Hoton Holu, veličanstvenom domu od 106 soba, koji se nalazi na listi I kategorije u Norfolku.

Hoton Hol je smešten u prostranom parku sa ograđenom baštom i raskošnim enterijerom, delo poznatog engleskog arhitekte Vilijama Kenta.

Lejdi Sara Rouz Čolmondeli je Dejvida, koji je 23 godine stariji od nje, upoznala na odmoru u Italiji 2003. godine. Objavili su veridbu šest godina kasnije, dan pre intimne ceremonije venčanja 2009. godine.

GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Šok detalji navodne AFERE princa Vilijama: Jedno Sarino priznanje sve razbesnelo

 

Njen otac Timoti Henberi bio je dizajner veb stranica, a majka Ema Henberi modna kreatorka.

Bilo kako bilo, činjenica je da žive u raskošu, ali po svemu sudeći, ne baš i u srećnom braku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter