Izvor: GLORIJA
17.03.2024 u 11:15
1

NAJNOVIJE INFORMACIJE O PRINCEZI KEJT: Ko je ovo mogao da nasluti?

Šta se dešava sa Kejt Midlton - pitanje je kojim se bavi ceo svet. Nakon njene operacije princeza od Velsa od Božića nije viđena u javnosti, pa su samim tim teorije zavere sve veće.

Spekulisalo se da je u komi, da princ Vilijam ima ljubavnicu, da je napustila dvor, a sada strani mediji prenose da ni osoblje Kejt Midlton nije videlo princezu.Ono što je čudno u ovoj priči je činjenica da je osoblje Kejt Midlton uvek bilo nerazdvojno od princeze, dok se sada priča sasvim suprotno.

DVORAC U KOJEM ŽIVI LJUBAVNICA PRINCA VILIJEMA: Čist luksuz sa 106 soba, enterijer oduzima dah

Prema izjavama, osoblje Kensingtonske palate, zvanične rezidencije princa i princeze od Velsa , nije ni videlo ni čulo Kejt od Božića.

Nekoliko viših službenika nije moglo da je vidi, niti da razgovara sa njom, a nisu ni znali za operaciju dok palata nije objavila zvaničnu vest.

– Bili su iznenađeni. Samo nekoliko ljudi zna šta se zapravo dešava, ali o tome ćute – rekao je, navodno, izvor iz palate, a šta je zaista istina vreme će pokazati.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJNOVIJE INFORMACIJE O PRINCEZI KEJT: Ko je ovo mogao da nasluti?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter