Izvor:
26.10.2023 u 20:55
0

DŽENIFER LORENS POTPUNO GOLA U NOVOJ KOMEDIJI: Bukvalno nije sakrila nijedan deo svog tela – i ponosna je na to FOTO

Dženifer Lorens zaprepastila je obožavaoce kadrom u kojem je potpuno gola u svom novom filmu "No Hard Feelings", koji je upravo objavljen na Netfliksu u SAD.

Glumica nagrađena Oskarom igra u ovoj komediji za odrasle, a u jednoj veoma eksplicitnoj sceni tuče u raskalašnoj romantičnoj drami, možemo je videti potpuno golu – od glave do pete.

„STARIJI JE 13 GODINA, ALI IPAK IMA SVOJU FIRMU“ Ovako je nekada majka Ele Dvornik pričala o njenom mužu od koga se razvodi

Fanovi na društvenim mrežama načaze se u potpunom šoku zbog scene koja bode oči, a koja pokazuje kako se glumica bori sa grupom ljudi na plaži nakon što su joj ukrali svu odeću. Scena se dešava tokom sredie filma, prikazuje lik Medi – koju tumači Dženifer – kako se potpuno naga kupa sa 19-godišnjim studentom kojeg pokušava da zavede.

prinscreen

Medi (Lorens) je dobila zadatak da izlazi sa Persijem od strane njegovih roditelja, koji su željni da njihov sin doživi neko romantično iskustvo pre nego što ode na koledž.

Njihovi romantični sastanci dovode ih do toga da se skinu na plaži, a kada im odeću ukradu, potpuno gola Medi trči preko peska da bi ih agresivno povratila od grupe šaljivdžija.


Film je ovog leta bio skroman hit na bioskopskim blagajnama i zaradio je 87 miliona dolara naspram budžeta od 45 miliona dolara.

Međutim, golišava scena nije bila tajna – kako je i sama Dženifer o tome javno govorila prilikom promocije filma. „Svi u mom životu i mom timu rade pravu stvar i govore ‘Jesi li sigurna?’,’Jesi li sigurna?’, ‘Jesi li sigurna?“, rekla je za Variety ove godine.

„Nisam ni razmišljala. Bilo mi je urnebesno zabavno“, rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter