Izvor:
18.12.2016 u 01:30
0

On je danas najveći zavodnik među glumcima: Gledali ste ga pre više od 15 godina a niste ni primetili! (video)

Vuka Kostića trenutno gledamo kao inspektora Jakovljevića u seriji "Ubice mog oca", a da li se sećate njegove uloge u "Otvorenim vratima"?

Vuk je imao epizodnu ulogu u legendarnoj seriji "Otvorena vrata" davne 1995. godine. Iako je imao samo 16 godina, ovo nije bila njegova prva uloga.

Popularni glumac igrao je Ivana Ćosića, prijatelja Milice Jakovljević, u epizodi "Tajna crne ruke". U kadru se sa Vukom pojavljuju Sofija Jović, koja je igrala Milicu, te Bojana Maljević i Milan Lane Gutović, piše Alo.

Vuk Kostić je talenat za glumu nasledio od tate i dede. Njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka bio je poznati filmski i pozorišni glumac, dok je deda Nestor bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju.

Na Fakultet dramskih umetnosti Vuk se upisao posle trećeg razreda gimnazije, a diplomirao je 2001. godine. No, pre završetka studija dobio je glavnu ulogu u filmu Srdana Golubovića "Apsolutnih sto", kojom je skrenuo pažnju na sebe.

Pogledajte Vuka od pre više od 15 godina:

Izvor: Blic.rs
Foto: Youtube Printscreen/Milos Jovanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter