Izvor: Happy BSC
30.09.2021 u 13:00
0

POČELA SA RADOM TV ADRIA

Medijska scena bogatija je za novi brend – televiziju Adria, koja je zvanično počela sa radom u Crnoj Gori. Gledaoce čeka izuzetan program, bogat različitim formatima informativnog, dokumentarnog, kulturno-zabavnog, serijskog i ekskluzivnog sportskog sadržaja. I sve to u HD rezoluciji.

Početak rada nove, najmodernije televizije u Crnoj Gori, proslavljen je sinoć uz brojne zvanice u podgoričkom hotelu Hilton.

Predsjednik Upravnog odbora Adria Jadran medijske grupe Bratislav Stoiljković, u obraćanju zvanicama, je kazao da ta kompanija duži niz godina uspješno posluje u svim zemljama Zapadnog Balkana, te da je medijski biznis ono što postaje njihov prioritet u narednom periodu.

– Neki će se pitati zašto smo se odlučili na takav korak. Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da je evidentna činjenica da je crnogorsko društvo duboko podijeljeno po različitim osnovama, a naš je zaključak da je medijska scena Crne Gore nažalost zatrovana sadržajima koji doprinose takvom stanju. Mi smo odlučili da medijsku scenu oplemenimo i to da je oplemenimo onim sadržajima koje će željeti i voljeti da čuje široki auditorijum gledalaca nezavisno od toga da li pripada ovoj ili onoj grupi, da li je ovakvog ili onakvog opredjeljenja, saopštio je Stoiljković.

Objelodanio je i slogan televizije – Adria spaja nespojivo, objašnjavajući zašto je baš on izabran.

– Zato što na našoj televiziji možete da gledate i Partizan, i Crvenu Zvezdu, ali i zagrebački Dinamo, i Sarajevo i Želju, i Čikago Bulse, i Mirotića u Barseloni. Na našoj televiziji su dragi gosti bili i sigurni smo da će tako ostati, i Milan Knežević, Dritan Abazović i Raško Konjević i svi drugi relevantni akteri crnogorskog života iz razloga, jer je Adria televizija – televizija koja spaja nespojivo, rekao je Stoiljković, dodajući da je cilj da TV Adria u narednom periodu bude najgledanija televizija u Crnoj Gori.

Kada je u pitanju programska šema gledaoci će gotovo svakog sata biti informisani o najaktuelnijim dešavanjima u državi kroz kratke vijesti Fleš, dok će širi kontekst dobiti kroz centralnu informativnu emisiju Info plus.

Odgovore na najaktuelnija pitanja gledaoci će dobiti kroz političke emisije Press Plus – Rajke Raičević, U žiži – Perice Đakovića i Patriotske igre – Vladimira Pavićevića.

Svakog radnog dana Dobar dan gledaocima će poželjeti Ivona Blagojević, koja je ujedno i autorka serijala Stižu nam bebe. Emisije Bez distance i Matijina putovanja takođe će Vam privući pažnju.

U emisiji Star gledaoci će biti informisani o kulturno – zabavnim dešavanjima u Crnoj Gori i regionu, dok će kroz emisiju Moda hoda biti upoznati sa aktuelnim modnim trendovima.

Odgovore na nikad aktuelnija zdravstvena pitanja tražiće Vlatko Stijepović u emisiji Vaš doktor.

Politička zbilja na satiričan biće predstavljena u serijalu Dobro je to.

Dušan Vujović u Ritmu sporta informisaće vas o svim sportskim dešavanjima, a vodiće vas i kroz napetu, sportsku atmosferu brojnih utakmica, koje možete gledati ekskluzivno i samo na Adria televiziji.

Gledaoce čeka i bogat serijski program, sa najaktuelnijim domaćim i inostranim serijama.

I to nije sve.

Budući da smo medijska grupa multimedijalnog sadržaja, čast nam je da Vam eksluzivno najavimo i festival Naše more Naše skale, koji će se, od narednog ljeta, održati u Herceg Novom na Kanli Kuli, pod pokroviteljstvom Telekoma Srbije, a čiji je organizator Adria- Jadran medijska grupa. Dugoročna saradnja za muzički festival Naše more, Naše skale, ostvarena je sa opštinom Herceg Novi.

– Festival Naše more, naše skale omogućiće nam da sezona počne ranije, a to je nešto što je važno ne samo za ekonomiju grada nego i države. Drago nam je što je Adria Jadran medijska grupa izabrala naš grad za ovaj festiva koji se nadovezuje na nekad poznate Sunčane skale. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uspjeti od festivala Naše more naše skale da napravimo ne samo regionalni, nego i evropski brend, rekao je na sinoćnoj ceremoniji predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Ivan Otović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter