Izvor:
22.06.2017 u 15:17
0

ŽIVEO JE ŽIVOT OBIČNOG ČOVEKA: Evo zbog čega smo svi voleli pokojnog Đošu!

Poznati srpski glumac i humorista, Bogoljub Mitić-Đoša, preminuo je iznenada jutros u 49 godini života od posledica srčanog udara.

Iako je njegov nadimak zapravo bio Boge- Miza nakon specifične uloge Đoše koju je igrao u TV seriji „Porodično Blago“ , gde je tumačio lik pristojnog gospodina iz sela Stajkovce, dobio je nadimak- Bata Đoša.

Nakon srednje škole nije upisivao glumu, već se vodio kao glumac amater. Njegov talenat je bio neosporan tako da mu to u karijeri nije mnogo smetalo.

Uloga u "Porodičnom blagu" je bila prva Mitićeva televizijska uloga, ona mu je donela veliku popularnost.

Najveći broj pozorišnih uloga ostvario je u "Leskovačkom pozorištu" . Glumio je i u serijama Agencija za SIS, Seljaci, Crni Gruja…

Živeo je životom običnog čoveka. Često se vozio gradskim prevozom. Jednom prilikom je uslikan kako spava u autobusu. Kao i većina njegovih postupaka i ova je izazvala lavinu smeha.

Bata Đoša se oprobao i u voditeljskom poslu. Bio je voditelj najgledanijeg zabavnog programa u Srbiji "Parovi" na HappyTv, jutarnjeg programa "Jutarnja kafica", vodio je i razne muzičke programe.

Jedno vreme se bavio politikom, ali je brzo odustao.

Živeo je na relaciji Beograd-Leskovac, vodio miran porodični život sa suprugom i dve ćerke.

happytv.rs/sinemanija
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter