Izvor: Informer
28.12.2023 u 14:47
0

Glamur u tirkiznom i nestvarna dekoracija kuće! Vera Vang pozirala sa ćerkama i svi su u neverici FOTO

Čuvena kreatorka venčanica, Vera Vang (74) oduševila je prazničnim fotografijama na kojima je sa ćerkama i izgleda kao da im je sestra.

Vera Vang, poznata po prelepim venčanicama, za praznike se odlučila za tirkiznu haljinu od satena.

Haljina sirena kroja se presijava i dužine je do poda. I njene ćerke su odabrale slične elegantne haljine i imale ukrasne bele kape na glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)


Vera Vang je u opisu slike navela:  – Moje devojke i ja. Toliko smo srećne zajedno.

Mnogi komentarišu da njih tri na slici izgledaju kao sestre, s obzirom na to da je teško poverovati da ova uspešna dama u svetu mode ima 74 godine.

Zanimljivo je da je i u njenom domu, za praznike, sve dekorisano u tirkiznim i belim tonovima i  pažljivo uklopljeno do poslednjeg detalja.

Upečatljivu dekoraciju u domu čine dve velike jelke bogato ispunjene sijalicama i bez ijednog ukrasa.

I sto je elegantno i maštovito ukrašen tirkiznim i srebrnim kuglama i staklenim vazama koje su poređane duž celog stola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter