Izvor: Kurir.rs
24.07.2023 u 09:57
0

GOGI ISPADAJU OGROMNE GRUDI, A ONA PORUČUJE BIVŠEM: U PROBLEMU SI! Sekulićka raspalila maštu muškarcima! Vruće slike s plaže!

Pevačica Goga Sekulić, koja je nedavno zamenila silikonske implante u grudima, snimala se u kupaćem na plaži, a njeno bujno poprsje bilo je u fokusu.

Goga se, naime, snimala na plaži, a vreli snimak izazvao je lavinu na mrežama. Pevačica se snimala dok je ležala, a minijaturni bikini nije uspeo da obuzda njene ogromne silikonske grudi.

KO JE NOVA, 15 GODINA MLAĐA SUPRUGA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Ćerka je našeg fudbalera, a udala se za glumca nakon 40 dana veze

Uz video ona je postavila svoju pesmu „Bivši u problemu“.

– Goriš, pregodna si, najzgodnija na estradi, jao, preterala si sa grudima kao dva balona su – neki su od komentara.

Inače, Goga je, kako je ranije ispričala, bila na operaciju grudi jer je imala bolove u leđima.

– Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima i morala sam da korigujem grudi, da ih malo smanjim. Donela sam odluku da to uradim sada dok je malo hladnije. Zbog tih bolova u leđima sam radila korekciju, smanjivanje grudi, promenu silikona – rekla je tada Goga i dodala:

– Rekli su mi da moram da mirujem, jer je ipak to operacija. Veličina grudi je ostala ista, misle svi da sam smanjila, ali sam ipak zadržala veličinu – ispričala je pevačica nakon operacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter