Izvor: Telegraf.rs
24.07.2023 u 10:24
0

NI VILDOZA, NI LESOR: Da li je ovaj slovenački košarkaš ukrotio srce Teodore Džehverović? Jedan detalj ih odao

Slučajnosti teško da postoje

Ekipe Crvene zvezde i Partizana su tokom prethodne košarkaške sezone vodili ogromne bitke na dva od tri fronta. Crno-beli su došli do ABA lige, crveno-bela ekipa je došla do Kupa Radivoja Koraća, ali, zanimljivo je da se jedna „borba“ vodila i van košarkaškog terena.

Naime, negde u žiži sezone, kada se sve rasplamsalo, a kada je Luka Vildoza ostao bez svoje dugogodišnje ljubavi Ainare, počele su spekulacije o tome da je u vezi sa Teodorom Džeherović, jednom od najpoznatijih srpskih pevačica.

 

View this post on Instagram

Međutim, nedugo zatim, počele su se pominjati i druge priče da je zapravo srce Teodore Džehverović ukrao Matijas Lesor, ali je i ona sama to porekla.

Ali, ni to nije sve u životu ove popularne zvezde sa estrade. Nekoliko puta je namerno „bockala“ zbog košarkaša, a kako se moglo čuti i istim, košarkaškim kuloarima, njeno srce je na kraju ukrao jedan igrač Cedevita Olimpije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matic Rebec (@maticrebec)

Radi se o Maticu Rebecu, košarkaš Cedevita Olimpije, a iako nije bilo zvanične potvrde, čini se da je ovaj par „odao sam sebe“ putem Instagrama.

Rebec i Teodora su u jako kratkom vremenskom roku na Instagramu postavili slike sa identičnog mesta, što je samo „podgrejalo“ priče o njihovoj ljubavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter