Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
18.11.2023 u 14:35
0

HAOS NA MREŽAMA ZBOG KARLEUŠE: Svetska zvezda je iskopirala, obukla kostim koji je Jelena nosila pre 3 meseca (FOTO/VIDEO)

Pop zvezda Jelena Karleuša krajem leta objavila je dva nova albuma, a tim povodom je organizovala, što je ujedno bila i promocija istih.

Karleuša je tada je ponela razne kostime o kojima su brujali svi, a jedan se očigledno dopao i svetskoj zvezdi koja je Jelenu iskopirala.

Printscreen/Instagram

 

Naime, pevačica Sijera je objavila snimak na kom pozira sa trudničkim stomakom, a nosi isti kostim koji je Jelena nosila na promociji dok je izvodila pesmu „Ja“. U pitanju su prozirna maska za lice i kostim preko grudi.

OVO JE TETKA JELENE KARLEUŠE: Sličnost sa pevačicom je neverovatna (FOTO)

Jedna od Jeleninih fan stranica je objavila snimak Sijere, pa su pohvalili to što njihovu miljenicu kopiraju svetske muzičke zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter