Izvor: HAPPY BSC
06.01.2023 u 15:25
0

HAPPY UŽIVO NA SAHRANI ZORANA KALEZIĆA! “NISAM VIDEO NIKOGA DA SE TAKO HRABRO DRŽI”: Emotivni govor Gojka Perovića RASPLAKAO SVE (VIDEO)

Happy BSC uživo na sahrani legendarnog Zorana Kalezića.

Na sahrani u Danilovgradu emotivan govor održao je Kalezićev kum Gojko Perović, protojerej-stavrofor Srpske pravoslavne crkve, paroh pri Crkvi Svetog Đorđa u Podgorici i arhijerejski namesnik podgoričko-kolašinski. Bivši je rektor Bogoslovije Svetog Petra Cetinjskog na Cetinju.

Ekipa Happy BSC poslala je svoje prijatelje da nam snime poslednji ispraćaj od legende crnogorske narodne muzike i ovim putem se specijalno zahvaljujemo:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Otac Gojko Perović je istakao sledeće:

„Pokojnik se poslednjih dana pitao treba li da moli Boga da mu uzme život koji se pretvorio u mučenje ili da moli Boga da mu otvori vrata novog života. Baš u tim momentima kad od života ovozemaljskog  ne ostaje ništa, kod Zorana našeg preovladala je volja i vječni život! Nisam video nikoga da se tako hrabro držao i borio, a gledao sam da umiru hrišćani, sveštenici i vladike, ali i oni koji se zovu vernici i oni koji se ne zovu vernici. Nisam video nikog ko se tako hrabro drži i da sa takom verom ide u večni život!“ – izjavio je.

Podsetimo, Zoran Kalezić preminuo je 4. januara 2023. godine posle duge i teške bolesti. Do poslednjeg dana uz njega je bila supruga Irena, s kojom se venčao 2017. godine i kojoj je posvetio pesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter