Izvor: HAPPY BSC
05.01.2023 u 18:46
0

„ZORAN JE BIO JEDAN OD NAŠIH NAJVEĆIH BARDOVA ESTRADNOG NEBA!“: Milan Đurđević otkrio za HAPPY BSC detalje poznanstva sa Kalezićem, a evo kada se POSLEDNJI put čuo sa njim (VIDEO)

Prijatelji, saradnici i poštovaoci dela legendarnog Zorana Kalezića, danas su se okupili u izdavačkoj kući Jugoton kako bi mu odali počast.

Naša redakcija prisustvovala je ovom tužnom događaju i svojevrsnom „poslednjem zbogom“ preminulom kantautoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

privatna arhiva

Milan Đurđević, frontmen „Nevernih beba“ se za naš portal ovako oprostio od Kalezića:

  • Zoran je bio sigurno jedan od naših najvećih bardova našeg estradnog neba, a s druge strane moj divan prijatelj. Proveli smo mnoge trenutke zajedno na nekim putovanjima i u Crnoj Gori. Pamtiću ga kao čoveka velikog srca, čoveka koji je bio širok, ogromne elokvencije. Mnogo mi je žao! Čuli smo se do pre par dana. Epilog je bio takav-kakav je. Svi smo negde pretpostavljali i znali… Zoran je za života pokazao da je veliki čovek i imaće ogromno poštovanje od mene – rekao je Đurđević ekskluzivno za Happy BSC.

 

Podsetimo, Zoran Kalezić preminuo je 4. januara 2023. godine posle duge i teške bolesti.

Do poslednjeg dana uz njega je bila supruga Irena, s kojom se venčao 2017. godine i kojoj je posvetio pesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana. O tome je i javno pričao.

– Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter