Izvor: Kurir.rs
08.02.2024 u 19:58
0

HARIS DŽINOVIĆ BEZ ŠEŠIRA: Procurila stara fotografija, Melina je tada imala samo 10 godina (FOTO)

Pevač Haris Džinović razvodi se od supruge Meline nakon 22 godine zajedničkog života.

Par ima dvoje dece ćerku Đinu i sina Kana, a njihova ljubav počela je 2002. godine, kada je Melina imala 21 godinu, a on 51.

Haris je već tada postigao uspeh na muzičkoj sceni, a tome u prilog govore članak i fotografija koju je podelila svojevremeno njegova koleginica Zerina Cokoja.

Printscreen-Facebook

– Zvezde leta – pisalo je uz sliku.

Da podsetimo, Đinini roditelji, Haris i Melina Džinović, razvode se nakon 22 godine zajedničkog života.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku ĐinuU bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Retko ko zna da su venčani kumovi Melina i Harisa vrlo imućni ljudi.

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter