Izvor: alo
19.02.2024 u 08:03
0

HRVATSKI EKSTREMISTI NAPALI „SRPSKU MAJKU“: Ceca ŠOKIRANA huliganskim ponašanjem

Ceca progovorila o uništavanju njenih plakata u Hrvatskoj

Vest da su plakati za koncert Cece Ražnatović koji najavljuju njen veliki koncert u Ljubljani potpuno uništeni širom Zagreba, odjeknula je u domaćim medijima, ali i komšijskim.

Tim povodom se oglasila pevačica i otkrila detalje.

Jesam, videla sam. Ja stvarno sve pratim jer jednostavno moj posao zahteva da sam upućena i da pratim i dešavanja i da sam u korak s vremenom sa svim situacijama i dešavanjima. Pa ispratila sam, mene to stvarno ne pogađa. To su neke šačice ljudi koji su ekstremi, ima ih svuda, ima ih i u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, u Bosni ili ne znam gde. Tako da, mene to uopšte ne pogađa. Meni dovoljno govori taj trending u Hrvatskoj, gde sam sve vreme u Hrvatskoj sa dve pesme, jedna stara i jedna nova. Tako da, to najbolje govori ko je kako pozicioniran i gde.

„DOŽIVELA SAM INFARKT USRED EMISIJE“: Ivana Peters od BOLA pala u nesvest, kad je došla sebi, usledio je ŠOK!

 

Ja ih sve najtoplije pozdravljam i da kažem da ja svuda, moju publiku, gde god ona bila, da li u Hrvatskoj, da li uopšte u bilo kojoj ex-republici naše zemlje, obožavam, volim, poštujem i cenim. Tako da nas niko ne može zavaditi nikada. Mi širimo ljubav – rekla je Ceca i dodala da u svim bivšim jugoslovenskim republikama ima mnogo prijatelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter