Izvor: HAPPYBSC
01.10.2023 u 17:14
1

I TREĆIM KONCERTOM OSTAVILA PUBLIKU BEZ DAHA:Aleksandra Prijović je prethodna tri dana oborila sve rekorde

Retko kome sa estradne scene je pošlo za rukom da napuni tri beogradske Arene, tri najveće dvorane u Srbiji, ali Aleksandra Prijović je to uspela kao od šale.

ZBOG NJENOG LIKA SU I DEVOJČICE NOSILE ISTO IME: Bila je oličenje lepote, nećete verovati kako danas izgleda

Nakon tri uzastopne noći, nakon tri spektakla koji će obeležiti njenu karijeru, Prija se emotivnim rečima obratila hiljadama ljudi koji su došli da sa njom podele radost, sreću i uspeh.

-Hvala što ste verovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovde. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu koji joj je već godinama najveća podrška u ostvarenju njenih snova,

-A Filipe tebi želim da kažem samo jednu stvar. Ovo je naša zajednička pobeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovde. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelepo i nezaboravno!

Maleni naslednik Živojinovića izdržao je sve tri večeri da sluša mamu, a u jednom trenutku Aleksandra ga je pozdravila sa bine, poručivši da ga voli najviše na svetu.

 

Nakon senzacionalnih gostovanja Aca Pejovića, Lexington benda i Lepa Brene prethodnih večeri, Aleksandra nas je ponovo ostavila bez daha pozivajući na scenu dva vrhunska izvođača – Sašu Matića i Dejana Kostića, koji joj je bio gost i na prva dva koncerta u beogradskoj Štark Areni.

Dejan Kostić, koji je već osvojio publiku svojim nastupom, ponovno je zasijao na sceni i sa Aleksandrom otpevao duetsku hit numeru „Ludilo“, koja se našla na poslednjem Prijovićkinom albumu. Njegova strastvena izvedba i energija bili su zarazni, a publika je pevala sa njima iz sveg glasa.

Svojim sinoćnim ali i prethodnim nastupima, Dejan je pokazao zbog čega je neizostavan deo Aleksandrinih koncerata a pogotovu kada je zapevao i sa Brenom čuvenu pesmu”Jugoslovenka”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “I TREĆIM KONCERTOM OSTAVILA PUBLIKU BEZ DAHA:Aleksandra Prijović je prethodna tri dana oborila sve rekorde”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter