Izvor: 24sedam.rts
25.10.2023 u 19:26
0

IPAK NIJE ŠKRTICA: Posle prozivki, glumac oduševio potezom

Pokazao da je i te kako džentlmen

Ben Aflek se prošle godine našao na meti prozivki javnosti da je škrtica, ali je sada sve demantovao.

Naime, on je bio na ručku sa svojom ćerkom Serafinom i ćerkom njegove supruge Džej Lo, Emom. Pošto su završili obrok u kom su, kako se navodi, veoma uživali, krenuli su da preuzmu automobil.

Na parkingu je vozaču, koji mu je dovezao automobil, dao napojnicu od čak 100 dolara. To su uslikali fotografi koji su se našli ispred restorana, koji su bili oduševljeni glumčevim gestom.

Inače, glumac je još jednom dokazao i da njegova porodica skladno funkcioniše. Kao što je poznato, Ben i Dženifer žive zajedno sa svom njihovom decom – troje koje on ima sa Dženifer Garner i dvoje koje je ona dobila u braku sa Markom Entonijem.

MADONINO ZDRAVLJE PONOVO NARUŠENO: Sad nemam prava da se žalim, ostala sam živa

Priznali su se nedavno i da su se plašili kako će sve funkcionisati, jer su deca u osetljivom dobu.

– Imamo pet tinejdžera. Zaista je izazovno. Odjednom im više nisi najbolji prijatelj i ne žele biti sve vreme sa tobom. Osećam se kao da jašem talase. Uselili smo se zajedno, deca su se preselila zajedno. To je zaista bio veoma emotivan prelaz. Ali u isto vreme, svi moji snovi su postali stvarnost, a ovo je fenomenalna godina – rekla je Dženifer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter