Izvor: Blic.rs
25.10.2023 u 18:48
0

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ RASKINUO SA MANEKENKOM: Ne želi više da čuje za nju nakon ovog postupka

Velika ljubav je ugašena

Aleksandar Radojičić, navodno je raskinuo četvorogodišnju vezu sa manekenkom Dunjom Radičević. Glumac je juče proslavio rođendan sa ćerkom, a Dunja nije bila prisutna.

On nerado priča o privatnom životu, a jednom prilikom je rekao kako njegovoj supruzi nije uvek lako.

– Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama, da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, i dalje je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga – izjavio je Alekasndar ranije.

– Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati – dodao je.

SMRT PREKINULA BAJKU: Prva Natašina ljubav tragično je izgubila život, njemu je posvetila najlepšu baladu

Naime, oni već neko vreme nisu zajedno, a sve zajedničke fotografije su uklonili sa svojih naloga na društvenim mrežama.

Aleksandar je juče proslavio rođendan sa ćerkom, a Dunja se nije pojavila na proslavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter