Izvor: KURIR.RS
21.08.2023 u 14:27
0

JK SE NAMERAČILA NA MILIJARDERA: Ovo je RUSKI oligarh kome je posvetila PESMU, autorka teksta otkrila „ZABRANJENE“ stihove

Ljiljana Jorgovanović je čuvena novinarka i tekstopisac. Samostalno, ali i zajedničkim snagama s pokojnom Marinom Tucaković u prethodnih 20 i kusur godina napisala je najveće hitove za mnoge muzičke zvezde.

Kao što je bilo za očekivati, Ljilja je autor i nekoliko pesama na novim albumima JK „Alfa“ i „Omega“, a jedna od pesama koja je postala hit na prvo slušanje je numera „Romane“.

BESKONAČNA LISTA: Spisku javnih ličnosti koje je KARLEUŠA blokirala nema kraja (VIDEO)

Od trenutka kada je pesma objavljena, svi su se pitali ko je misteriozni Roman kome se Jelena obraća u pesmi, a kako mediji saznaju, u pitanju je, niko drugi do ruski milijarder Roman Ambramovič, jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Da je u pitanju zaista ruski oligarh i naftni magnat, potvrdila nam je i sama Jorgovanovićeva, autorka ovog nesvakidašnjeg i intrigantnog teksta koji odmah ulazi u uši.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter