Izvor: KURIR.RS
25.04.2023 u 10:34
0

KARLEUŠA SKRHANA OD BOLA! Oglasila se nakon smrti Saše Vidića (FOTO)

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je  u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, što je rastužilo mnoge estradne zvezde koje su sarađivale sa njim, a jedna od njih je bila i Jelena Karleuša.

 

Iako su imali jako buran odnos, od ljubavi do mrženje, pop zvezdu je ova vest jako rastužilo, te se shrkana od bola oglasila putem društvene mreže Instagram i oprostila od modnog maga.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Neka ti duša počiva u miru – napisala je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima.

Podsetimo, kako Kurir nezvanično saznaje, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter