Izvor: BSC Happy/telegraf
28.12.2023 u 17:47
0

KARLEUŠA SRUŠILA INSTAGRAM: Emotivnom porukom „dira“ u dušu

Pop diva Jelena Karleuša često ističe da su joj ćerke centar sveta i da uživa u najlepšoj životnoj ulozi, ulozi majke, a sada je otkrila "recept" za zdravo odrastanje.

Putem Instagama Jelena je otkrila šta smatra da je najvažnije, kako bi deca pravilno i zdravo odrastala.

– Mislim da je za odrastanje svakog deteta izuzetno važno da nikada ne vidi njegovu majku kako plače – navela je pevačica.

printscreen instagram karleusastar

Podsetimo, Jelena je sigurno jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti na prostoru čitavog Balkana, a poslednjih godina mediji su se zbog velikog interesa javnosti često bavili njenim brakom sa fudbalerom Duškom Tošićem.

HARAO ESTRADOM, „DAVIO“ SE U PARAMA, A SADA JE ZABORAVLJEN: Znate koji je pevač u pitanju?

Ona je, nedavno,najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem.

– Duško je ljubav mog života. On je moj najlepši muškarac. Mi smo još u braku. Duško je otac moje dece. On mene ne voli, ali ja njega volim. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega – ispričala je JK tada za beogradske medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter