Izvor: BSC HAPPY
30.12.2023 u 11:30
1

„ŠTA JE BILO BRE SLINICE?“ Karleušina novogodišnja poruka nikog neće ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)

Jelena Karleuša imala je posebnu poruku za svoje pratioce na Instagramu. Njena novogodišnja čestitka nikog neće ostaviti ravnodušnim, a mnogima će biti motivacija.

JELENA KARLEUŠA POSLALA PISMO DEDA MRAZU: Od njega želi samo OVO (FOTO)

“E sad ću da im j*b*m mater”! Te velike reči starih mudraca oduvek su bile moj živitni moto! Neka vas te reči (starih mudraca) prate u Novoj godini, kada pomislite da su vas loši ljudi pobedili, kada pomislite da nema nade, da je sve izgubljeno… za početak, ustanite, pogledajte se u ogledalo direktno u oči i recite sebi “Šta je bilo bre slinice? Glavu gore i borba! Ne možeš?!? Teško ti je?! Vuci se bre tamo i grizi sve! Ako mogu drugi možeš i ti! Dok ti kukaš neko već grize umesto tebe! Probuši kašiku, stegni petlju i još bitnije-srce, odjebi one koji te ne vole i ne poštuju isto onako kako ti njih voliš, napravi čvrst plan, daj sebi obećanje da je ovo tvoja godina i ko izda pizda!” Eto! A kada budete imali takav stav, doći će i uspeh i lova i ljubav… i svaka godina će biti vaša“, napisala je Jelena na svom nalogu i podelila jedan video sa svog nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ŠTA JE BILO BRE SLINICE?“ Karleušina novogodišnja poruka nikog neće ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter