Izvor: INFRORMER
15.06.2024 u 15:35
0

KEJT MIDELTON IZDOMINIRALA SA PRESKUPIM STAJLINGOM: Samo minđuše koštaju preko 5.000 evra – kraljica stila izdominirala

Za današnje pojavljivanje u javnosti, prvo posle dugo vremena, Kejt Midlton je odabrala belu haljinu sa crnim detaljima i skupe modne dodatke.

Haljina britanske dizajnerke Dženi Pekam ima okrugao izrez sa tamnim obrubom i  velikom crno-belom mašnom. Ima i dve paralelne tamne trake na struku i mali, diskretan šlic na zadnjem delu.Kejt je kosu stilizovala u obliku niske punđe, a nosila je i beli šešir sa crnim detaljima brenda Filip Treči, kao i biserne minđuše brenda Kasandra Gold, koje koštaju 5.600 evra.

 

 

ZBOG NOVAKA PEVAČICA SE ISTOPILA: Skinula se u kupaći kostim i zapalila mreže!

U ruci je nosila malu crnu klač torbicu marke Malberi od 700 evra, kao i broš koji predstavlja simbol Irske garde. Odabrala je i jednostavne bele salonke brenda Džimi Ču.

I prinčevi Džordž i Luj izgledali su elegantno u odelu na duplo kopčanje i sa plavim kravatama, dok je princeza Šarlot odabrala mornarsku haljinu u mornarskom stilu ukrašenu belom mašnom i bele baletanke,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter