Izvor: BSC Happy/blic.rs
27.11.2023 u 12:56
0

„KIDA“ U KUPAĆEM KOSTIMU: Pogledajte kako izgleda žena Milana Kalinića (FOTO)

Milan Kalinić je već 17 godina u skladnom braku sa Sandrom sa kojom ima dvoje dece. Nije tajna da je veoma ponosan na izgled svoje žene, jer često priča o tome, a objavljuje njene fotografije.

Pogledajte fotografiju sa njegovog Instagram profila na kojoj je Sandra u kupaćem kostimu, gde se lepo vidi njeno zategnuto telo.

– Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“, rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju.

ŠOK PRIČA: Saša Popović otkrio detalje iz života Aleksandre Prijović

– Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje – rekao je Milan ponosno koja je sada pokazao kako su oni izgledali pre nekoliko godina, a kako izgledaju danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kalinic.milan72 (@kalinic.milan72)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter