Izvor: NOVA
17.03.2024 u 21:11
0

Koja pesma je najgora na svetu? Na mrežama se povela ozbiljna polemika – tu su Dino Merlin, Petar Grašo, ali i Bajaga

Brojne su numere zbog kojih nam uši "krvave" kada ih čujemo po milioniti put, ali oko nekoliko njih pojedini na mrežama su usaglašeni.

Koliko puta vam se desilo da upalite radio u nameri da se malo opustite ili razbistrite glavu, kad ono – „I Would do Anything For Love“. Ova pesma koju izvodi Meat Loaf važi za jednu od najiritantnijih, barem ako je suditi po komentarima na internetu, a njena planetarna popularnost učinila je da teško možemo da je zaobiđemo.

OVAKO JE VILIJAM SLOMIO KEJTINO SRCE: Javna izdaja boli, a kao so na ranu tu je navodna ljubavnica

Kada je reč o domaćoj sceni, primera ima mnogo. Nedavno se na društvenoj mreži povela polemika o tome ko sve „zaslužuje“ da se nađe na ovoj listi, i evo rezultata.

Među komentarima sa najviše lajkova našao se Coby.

Tu su i izvođači koji su na sceni decenijama:

Pomenute su i Frajle…Tu su i Toni Cetinski, Vlado Georgiev i Sergej Ćetković.Pored Petra Graše uvedljivo najviše „glasova“ imala je pesma „Lutka“ od grupe S.A.R.S.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter