Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
24.12.2023 u 22:28
0

„GURNULI SU ME U BAZEN“: Lepa Brena otkrila koju Novu godinu nikad neće zaboraviti!

Pevačica Lepa Brena sa setom se prisetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena decom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

– Kad vam deca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gde prolazite pored vrata gde su nekad živela vaša deca, to je tužno. Pogotovo ovaj mesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gde se kuvalo i spremalo svaki dan, gde je bilo puno snega, gde se kitila kuća… Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utehu u biznisu i koncertima – priznala je pevačica za medije.

Njoj je posebno u sećanju ostao jedan doček Nove godine koji nije provela radno i koga se uvek rado seti.

„SVE STO SAM PRUŽILA MOJOJ DECI, PRUŽILA SAM I NJEMU“: Lepa Brena otkrila zbog čega uvek ističe da je FILIP njen sin

– Bio je sneg i puno paketića, kao i drugova naše dece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam posle videla koliko je to njima bilo smešno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: „Što da ne?“ Nekada čovek sebi treba da da nekako oduška – prisetila se pevačica uz osmeh.

Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu.

– Za Filipa i Aleksandru imam savet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne poverujete u sve te hvalospeve o sebi. Mi smo zvezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter