Izvor: KURIR
09.10.2023 u 21:58
0

LEPA BRENA UŽIVA U ŠPANIJI! Od prizora staje dah, a Prija odmah ostavila komentar (FOTO)

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, Lepa Brena, za vikend je pevala na venčanju na Palma de Majorci, gde je napravila atmosferu za pamćenje.

Poslovno je povezala sa privatnim, pa je naredne dane provela u Španiji sa svojim prijateljima i saradnicima, odakle je sada podelila predivne trenutke.

Brena je uživala u šampanjcu i jagodama, a onda je ispozirala za Instagram, vidno doterana u beloj kombinaciji, sa čašom u ruci, dok se iza nje prostire pogled na more.

ZAKAZALA DVA KONCERTA U SARAJEVU: Aleksandra Prijović pevala sevdalinke za prijatelje (VIDEO)

Njena snajka Aleksandra Prijović joj je među prvima lajkovala objavu i ostavila komentar – emotikon crveno srce.

Podsetimo, Brena i Prija su nedavno zajedno nastupile na spektakularnom drugom koncertu Aleksandre Prijović u Beogradu, u Štark areni.

Njih dve su izvele numeru „Poželi sreću drugima“, koju je Brena posvetila upravo snajki.

Pred kraj pesme, Prijovićeva je briznula u plač, a Brena je skinula plašt i zatim snažno zagrlila Aleksandru, a potom i ona počela da plače, što je publiku ostavilo bez daha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter