Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
12.11.2023 u 09:12
0

LEPA GLUMICA O INTIMNIM SCENAMA NA FILMU: Apsolutno nemam stida kada se kamere ugase (FOTO)

Glumica je angažovana i u seriji "Zakopane tajne".

Marina Ćosić, ispričala je kako joj nije strano da odglumi intimne scene pred kamerama, s obzirom da je nedavno imala takav zadatak. Istakla je da je takva situacija dosta prirodna kada je u pitanju glumački posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Cosic (@marinacosiic)

– Niste gledali moj novi film? U pitanju je erotski film „Troje“, nije mi teško da snimim intimne scene jer to nisam ja, to je moj lik. Apsolutno nemam stida kada se radi o mom liku. Sa druge strane, trenutak kada se kamere ugasi, ja sam kao mače, sklupčam se i odem u ćošak. Privatno mi je to neprijatno, ali sam sebi objasnila da kroz celu psihologiju lika nekad moram da imam intimne odnose sa likom koji je moj muž ili dečko, eto – izjavila je Marina.

Lepa glumica tumači lik Vere u seriji „Zakopane tajne“, čiji je scenarista Žarko Jokanović, muž Milice Milše. Kako je rekla, atmosfera na snimanju mora da bude pozitivna da bi se ovakav projekat realizovao.

UGLEDAO SAM SE NA NJIH: Peđa Blizanac otkrio ko su mu bili muzički uzori

– Mi smo napravili projekat gde se svi međusobno družimo, pošto je jako teško raditi na seriji gde ima mnogo ljudi, mnogo likova i zapleta. Shvatili smo da će najbolje biti ako smo mi u dobroj energiji na poslu, tada se dobro družimo i uživamo – rekla je Marina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter