Izvor: Happy BSC
27.02.2024 u 13:15
0

LEPOTOM OSVAJA SRBE, A MALO KO ZNA DA JE BILA U BRAKU SA OVIM ŠMEKEROM: Isplivali NEPOZNATI podaci (FOTO)

Gradi uspešnu glumačku karijeru

Ivana Nikolić je poznata srpska glumica koja je rođena u Šapcu 1982. godine, nakon završene srednje škole rešila je da nastavi dalje školovanje i odlučila se za glumu.

Međutim, Fakultet dramskih umetnosti uspela je da upiše iz trećeg puta, a malo ljudi zna da je jednu godinu studirala na Filološkom fakultetu.

Kada je reč o glumi, Ivana je diplomirala glumu na klasi profesora Vladimira Jevtovića, a od 2010. godine stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta, kako piše Vikipedija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila)


Publika je bila u prilici da je gleda u sledećim serijama i filmovima: „Mješoviti brak“, „Greh njene majke“, „Mali Budo“, „Sinđelići“, „Ubice mog oca“, „Žigosani u reketu“, „Koreni“, „Lako je Raletu“…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila)


Ivana i Petar Strugar bili su u braku dve godine i iz te ljubavi dobili su sina Zarija na kojeg su veoma ponosni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter